Ring oss 61 26 86 00

Siden 1840 har Peugeot produsert salt, pepper- og kaffekverner, perfekt til ethvert kjøkken. De har et bredt utvalg fra moderne kverner i stål og acryl til de klassiske trekverner. Kvernene tåler dampen fra maten uten at de ruster eller tetter seg og uansett hvilken modell du velger er kvaliteten uslåelig.

Peugeot gir uten forbehold livstidsgaranti på drivverket i sine salt- og Pepperkverner. Brødrene Peugeot startet sin produksjon da de omdannet møllen de arvet til et stålverk. De produserte bla. verktøy, krinoliner, symaskiner, sakser, elektriske kjøkkenartikler, salt og pepperkverner og ikke minst biler.

Det første de produserte var sagblad. Logoen til Peugeot, en løve, har eksistert siden starten og symboliserte styrken i "tennene" på sagbladet. Den er like aktuell i dag som symbol på den styrke og kvalitet produktene fra Peugeot representerer.
Lillehammer-Bil A/S er forhandler av Tysse-tilhengere. Dette er et norsk kvalitetsprodukt, som blir produsert på Osterøy, rett nord for Bergen.

Tysse tilhengeren kan du få i en rekke typegodkjente modeller - fra små hengere, til store hengere med totalvekt inntil 3500 kg. De fleste varehengere kan leveres med omfattende ekstrautstyr.

Besøk Tysse's hjemmesider for mer informasjon om modeller!

For ytterligere informasjon og priser: Send en e-mail til , ring oss på telefon 61 26 86 00, eller besøk oss i våre lokaler i Nordre Ål.

logo tysse
Bilbransjen i Norge har etablert et eget forsikringsselskap !

Et stort antall norske bilforhandlere har etablert autotal - et landsdekkende fellesskap som tilbyr meget gunstige bilforsikringsordninger til sine kunder. Vårt eierskap i autotal skal være din garanti for at du nyter godt av den service og kvalitet som du fortjener og forventer av oss også når det gjelder bilforsikring.

Pris


Prisen du betaler for forsikringen er avgjørende. For å kunne beregne en pris og gi deg et tilbud trenger vi vite hvor langt du kjører i året og hvor mye bonus du har opptjent. De øvrige faktorene som biltype, sikkerhetsutstyr osv. vet vi allerede da din bil er registrert i vår database.

Ytelser


Ytelsene forsikringsselskapet gir deg er av avgjørende betydning dersom uhellet skulle være ute.

autotal gir deg:


Veihjelpassistanse ved startvansker, utelåsing eller driftstopp i Europa (EØS inkl. Sveits).
Leiebil inntil 14 dager ved kaskoskade.
Dekning av tyveri av bagasje inntil kr 10.000,-
Barneulykke er dekket med inntil kr 600.000,-
Fastmontert utstyr er dekket med inntil kr 10.000,-
Fortsett ferien som før! Vi tilbyr leiebil tilsvarende samme type som egen bil (ikke buss) i inntil 20 dager ved kaskoskade utenfor Norden.

Kan vi gi deg et tilbud?


Vi ønsker å gi dette fordelaktige tilbudet til våre kunder og henvender oss derfor til deg. Når du får papirene kan du uten forpliktelser sammenligne prisen du får fra oss med den premien du betaler i dag.

Stikk innom, ring oss på 61268600 eller send en e-post til med opplysninger om ønsket kjørelengde og bonus. I løpet av kort tid vil du få et pristilbud fra oss.
Vår hoved samarbeidspartnerpå finansiering. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser.

dnb logo

Lillehammer Bil AS er forhandler av merkene Peugeot og Kia på Lillehammer. Vi har et topp moderne bilanlegg, med verksted, delelager og flotte utstillingshaller. Våre ansatte har lang fartstid og god erfaring i bransjen. På våre nettsider kan du se noe av det vi har å tilby. Kom også gjerne på besøk til oss i våre lokaler i Nordre Ål på Lillehammer.

Åpningstider

Salg
Mandag - Fredag 08.00 - 16.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Delelager & Verksted
Mandag - Fredag 07.30 - 16.00
Lørdag stengt