Ring oss 61 26 86 00

Kia Motors introduserer dieselmotor med 48V mild-hybrid drivlinje i andre halvår i 2018.
Den nye EcoDynamics+ drivlinjen reduserer CO2-utslipp fra forbrenningsmotoren ved å bidra med elektrisk kraft fra et 48 volts batteri under akselerasjon, og gir også gjennom en mild-hybrid startgenerator (MHSG) mulighet til å forlenge tiden forbrenningsmotoren kan være avslått under kjøring.

Den nye EcoDynamics+ mild-hybrid teknologien er en kostnadseffektiv løsning, og kan integreres i eksisterende drivlinjer uten å gå utover de praktiske egenskaper eller design ved bilen. Dette er helt i tråd med Kias mål om å lage innovative biler som er gunstige for kundene.

Vi har funnet en feil ved bestilling av verkstedtime, så om du ikke ønsker å ringe så send en mail for bestilling til

Forhåpentligvis vil dette bli rettet opp så fort som mulig.

Kia har nå sluppet de første konsept bildene av Kia Niro EV. Ta turen innom oss for mer informasjon!

NiroEV 12

Niro EV Concept er en elektrisk kompakt SUV med aerodynamisk karosseri som henter inspirasjon fra dagens Niro. Konseptbilen har ny teknologi som forbedrer sikkerhet for fotgjengere, Active Pedestrian Warning System (APWS). Det er et aktivt varsel som har en kombinasjon av kamera og høyttalere i front og gjenkjenning av et objekt. Om systemet gjenkjenner en fotgjenger eller syklist som krysser foran bilen, vil høyttalerne gi et lydvarsel som gjør personen oppmerksom på bilens nærvær. Konseptbilen har også et nytt interaktivt lyssystem som gir passasjerer og fotgjengere en intuitiv visuell kommunikasjon med bilen.

Interiøret er enkelt, minimalistisk og digitalt, og skaper bedre brukerinteraksjon med ny teknologi og løsninger. Dashbordet er designet med en horisontal layout og interiøret er holdt i sølv, grått og bronse.

Niro EV Concept har neste generasjon elektriske drivlinje og har et 64 kWh lithium-polymer batteri koblet med en 150 kW electrisk motor. Elektrisk rekkevidde oppgis til 383 kilometer.

Ønsker du å lese mer eller se flere bilder så kan du trykke HER, eller ta turen innom oss. Velkommen skal du være!

 

Kia Logo

Maiken Caspersen Falla og Kia Sportage. Foto.

Gratis 10-punktsjekk ved bestilling av hjulskift!

Kjølevæske, visuell bremsekontroll, batteri og ladespenning, vindusviskere, frontrute, lys, motoroljenivå, eksosanlegg, dekktilstand og drivreimer (ikke reg.reim)

Pressemelding bilde 1

 Bertel O. Steen Detalj AS har inngått en avtale om å kjøpe samtlige av aksjene i Lillehammer-Bil AS og styrker med dette selskapets virksomhet på Lillehammer. Lillehammer-Bil AS representerer merkene Peugeot og Kia og er en mangeårig samarbeidspartner av Bertel O. Steen. Overtakelsen vil skje i løpet av september 2017.

 Lillehammer-Bil ble etablert i 1974 og har siden oppstarten vært en samarbeidspartner av Bertel O. Steen. Forhandleren representerer i dag merkene Peugeot (fra 1983) og Kia (fra 2006) både innen salg og service. Lillehammer-Bil er også et autorisert Meca-verksted og medeier i Lillehammer Bilskadesenter AS.

 

Nye 5008 varebil er på plass hos oss, så kom innom for en titt og en hyggelig bilprat! Bilen er også tilgjengelig for prøvekjøring til Mandag 10/7/17 :) Velkommen

rsz dsc01732

Åpningstider

Salg
Mandag - Fredag 08.00 - 16.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Delelager & Verksted
Mandag - Fredag 07.30 - 16.00
Lørdag stengt